Het is weer tijd om uw zorgverzekering onder de loep te nemen.

Voldoet de verzekering nog steeds aan uw wensen? Bijna iedere zorgverzekering wijzigt elk jaar wel iets in de voorwaarden. Wat het ene jaar nog vergoed wordt is in het nieuwe jaar misschien wel uitgesloten van vergoeding. Het is dus heel belangrijk om dit goed te checken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Om een goede vergelijking te maken tussen de zorgverzekeraars, wat de vergoeding voor Ergotherapie betreft, kunt u het beste de website Zorgwijzer of Independer bekijken. Hier kunt u gemakkelijk zien welke verzekering de beste vergoeding geeft. Succes bij uw keuze! 

Geen verwijzing nodig

Wist u dat u bij veel zorgverzekeringen geen verwijzing nodig heeft om naar een Ergotherapeut te gaan? En dat een groot aantal zorgverzekeringen extra behandeluren vergoeden in hun aanvullende verzekering? Misschien eens interessant om mee te nemen in uw keuze als u overstapt naar een andere zorgverzekeraar. 

ZORGVERZEKERAARS

Bel even met uw zorgverzekeraar

Samen, Praktijk voor Ergotherapie heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Sinds januari 2012 heeft u officieel geen verwijzing van de huisarts nodig voor ergotherapie. Sommige verzekeraars kunnen echter nog wel deze eis stellen. Wij raden u daarom aan om zonder doorverwijzing vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.