Wereldwijd meer aandacht voor Ergotherapie en herstelzorg van COVID-19

Oe pandemie heeft de wereld in haar greep. Op 27 oktober 2020 is het Wereld Ergotherapie Dag en wij willen graag aandacht besteden aan hoe wij ons inzetten voor de herstelzorg van COVID-19 cliënten en samenwerken naar zelfstandigheid. Deze dag is een initiatief van de WFOT (World Federation of Occupational Therapists). Een dag om het beroep breed onder de aandacht te brengen!

Zie hieronder de link naar het Multidisciplinair Revalidatie Protocol COVID-19 (PDF):

Samen Ergotherapie

Bent u door een lichamelijke aandoening snel vermoeid en daardoor geen energie om leuke dingen te ondernemen? Valt u geregeld in huis? Heeft u een scootmobiel nodig of heeft u een scootmobiel en bent u bang deze te gebruiken? Heeft u door reumatische klachten moeite met het uitvoeren van uw hobby kaarten maken en/of koken? Heeft u na een beroerte moeite met het koken of tuinieren?

Ergotherapie wordt voor iedereen vergoed
vanuit het basispakket van de zorgverzekering.

Herkent u uzelf of iemand uit uw omgeving hierin? Dan kunnen de ergotherapeuten van Samen Ergothearpie u helpen. Ergotherapie wordt voor iedereen vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Wilt u gebruik maken van één van onze ergotherapeuten of heeft u vragen? U kunt dan contact opnemen met ons.

INFO

Missie van de World Federation of Occupational Therapists

De WFOT bevorderd Ergotherapie als een kunst en wetenschap internationaal. De Federatie ondersteunt de ontwikkeling, het gebruik en de praktijk van ergotherapie in de wereld, als bewijs van haar relevantie en de bijdrage aan de maatschappij.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak.