De Wendylett, een superhandig en sterk satijnen glijlaken.

Door middel van het gladde satijnen midden biedt de Wendylett ondersteuning bij het in en uit bed gaan en bij het draaien in bed.

De WendyLett is bedoeld voor zorgvragers die problemen hebben met draaien in bed. De gladde, zijdeachtige kern, maakt het draaien van de zorgvrager mogelijk met minimale inspanningen. Zijwaarts glijden is nu makkelijker, zonder dat de zorgvrager risico loopt uit het bed te vallen. Dit komt door het anti-glij materiaal aan beide kanten van het laken. Het materiaal voorkomt ook dat de zorgvrager in bed naar beneden glijdt.

De WendyLett wordt als een normaal laken in het bed gelegd, met de gladde kant in het midden. Voor zorgvragers die meer hulp nodig hebben, kan de WendyLett gecombineerd worden met het WendyLett2Way treklaken, het WendyLett4Way trek- en glijlaken of de Wendylean kussensloop met hendels.

Een comfortabel en functioneel materiaal

De WendyLett producten zijn gemaakt van een gemengde stof. Heerlijk, zacht katoen biedt comfort en sterk en slim polyester zorgt voor functionaliteit en maakt het laken slijtvast. De kwaliteit van de stof is gecontroleerd op sterkte, slijtvastheid, oneffenheden, wasbaarheid.

Er is meer mogelijk

Heeft u of uw zorgvrager een probleem in de dagelijkse handelingen of denkt u dat de Wendylett iets voor u of voor uw zorgvrager kan betekenen? Pauline Bootsman, Irene Verdouw en Vanja Rutten, bezoeken u graag in uw eigen woonomgeving om te kunnen observeren en te praten met u, uw familie en uw mantelzorgers over de praktische uitdagingen in het dagelijks leven.

Ergotherapie maakt uw leven weer makkelijker en aangenamer.

DE WENDYLETT FAMILIE

  • WendyLett, een satijnen glijlaken

  • WendyLett2Way, een treklaken voor zijdelings glijden

  • WendyLett4Way, een glij-/treklaken voor horizontaal en vertikaal glijden

  • WendyLean, een kussen met hendels

Makkelijker draaien in bed met een Wendylett laken

De Wendylett is bij verschillende leveranciers verkrijgbaar, o.a.: Vegro, Medipoint en Bijzonderhandig.nl. Klik op info om de website te bezoeken.

Er zijn nog meer hulpmiddelen voor in en rondom het bed mogelijk. Wij kunnen u daarin adviseren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.