Vanja Rutten heeft haar Europese studie afgerond.

Vanja Rutten heeft haar studie, European Master of Science in Occupational Therapy met succes afgerond. Haar afstudeeronderzoek ging over hoe ouderen technologische apparaten binnen hun woning ervaren en hoe ergotherapie een rol kan spelen bij het helpen gebruiken van deze technologische apparaten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van een afstandsbediening van de televisie. De kracht van de ergotherapeut is om verder te kijken dan alleen de praktische oplossing maar om juist de betekenis achter een activiteit te ontdekken. Wat als de televisie puur een opvulling is voor de eenzaamheid die iemand ervaart of een middel is om de buitenwereld te zien? Dan is het aan de ergotherapeut om voorbij die afstandsbediening te kijken en de persoon weer betrokken te krijgen bij die buitenwereld of een stukje van die buitenwereld juist naar binnen te krijgen. 

Voor Samen, Praktijk voor Ergotherapie is met het afstuderen van Vanja de praktijk weer een stuk rijker qua expertise. We delen deze kennis binnen het team en leren van elkaar. Bij Samen stellen we u centraal, kijken we verder en hopen zo de kwaliteit van leven de te vergroten. 

INFORMATIE

Ergotherapie naar een nieuw internationaal niveau

Met de verhoging van de gemiddelde leeftijd, het toenemen van mensen met een handicap en chronische aandoeningen, is er een behoefte aan hoogopgeleide en gekwalificeerde Ergotherapeuten die beter zijn uitgerust om innovatief te handelen met complexe situaties in therapie en gezondheidsbevordering.

EUROPEAN MASTER OF SCIENCE IN OCCUPATIONAL THERAPY

Deze internationale opleiding wordt aangeboden door diverse universiteiten in Europa. En Vanja is afgestudeerd op de University of Brighton in Engeland.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.