Veilig thuis blijven wonen

Op dinsdagmiddag 4 juni 2019 organiseert Marente de themabijeenkomst ‘Langer zelfstandig thuis’ in Lisse. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom op locatie Vennestraat 13 in Lisse waar u uitleg krijgt over veilig thuis blijven wonen.

Is het voor u niet duidelijk wat de mogelijkheden zijn wanneer u graag zelfstandig wilt blijven wonen terwijl dat niet meer zo soepel gaat? Of heeft u ouders die u graag oud ziet worden in hun vertrouwde omgeving maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Marente vertelt u hier alles over tijdens de bijeenkomst ‘Langer zelfstandig thuis’.

‘Welke hulpmiddelen zijn er?’ en ‘Kan ik zomaar mijn woning laten aanpassen?’, zijn slechts een paar vragen die er beantwoord worden, u wordt volop in de gelegenheid gesteld uw vragen te stellen.

Tijdens deze bijeenkomst wijst ergotherapeut Irene Verdouw u de weg in de wereld van hulpmiddelen, aanpassingen en voorzieningen. Daarnaast geeft zij praktische tips en zijn er hulpmiddelen aanwezig om zelf te ervaren wat er mogelijk is.

Komt u ook! We zien u graag.

Komend najaar (Katwijk 26 nov) is er een nieuwe themabijeenkomst, mochten mensen geïnteresseerd zijn kunnen ze mailen naar info@samenergo.nl. Wij informeren u dan t.z.t. wanneer en waar deze plaatsvind. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

INFORMATIE

Informatiepunt Dementie

  • Elke donderdag van 15:00 > 16:00 uur
  • Spreekkamer KCC Gemeentehuis Noordwijk
  • Vrije gratis inloop
  • Tel: Elke donderdag 071 36 60 000
  • Mail: sociaalwijkteam@noordwijk.nl

Marente thuiszorg

AANMELDEN

Wilt u meer informatie of direct aanmelden?

Dan kunt u zich direct inschrijven op de website of contact opnemen met Ledenservice Marente
via telefoonnummer 071 409 3223 of stuur een e-mail aan ledenservice@marente.nl
AANMELDEN

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.