Regelmatig hebben we leuke, leerzame en uitdagende stageplaatsen. Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg.

De laatste dag van Eveline, onze ergotherapeut in opleiding
Met veel plezier hebben we haar deze zomer mogen begeleiden
Vandaag was de laatste dag van onze ergotherapeut in opleiding, Eveline, met veel plezier hebben we haar deze zomer mogen begeleiden en heeft haar stage zeer positief mogen afronden. Op haar volgende stage adres gaat ze zich meer richten op kinderergotherapie. We wensen haar heel veel geluk en plezier!
Blikopener - Samen praktijk voor ergotherapie

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage?

Als je ons laat weten waar je naar op zoek bent en wat je wilt leren, dan kijken wij of we een passende stageplaats of afstudeeropdracht voor je hebben. Ons vakgebied is o.a.: Ergotherapie met diverse specialisaties zoals handtherapie en hersenletsel. Bij Samen praktijk voor ergotherapie ontdek je wat je leuk vindt én waar je goed in bent! Neem contact op (bel, whatsapp of mail) met Vanja Rutten via: vanja@samenergo.nl of 06 13 07 14 43.

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.