WONING AANPASSING

WONING AANPASSING2021-06-28T19:19:43+02:00

Woning aanpassing

U wilt graag thuis blijven wonen, maar door ziekte, ouderdom of beperkingen is dit moeilijk. U kunt niet meer traplopen, de indeling van het huis is niet ideaal of er is een groot risico op vallen. Toch is er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Een ergotherapeut kan u adviezen geven waarmee u uw woning zo kunt aanpassen dat u nog zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de activiteiten kunt blijven uitvoeren die voor u betekenisvol zijn.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie komt bij u thuis en observeert en evalueert de volledige thuissituatie. Wij stellen uw specifieke situatie en behoeften centraal en kijken welke aanpassingen, oplossingen en hulpmiddelen daar bij passen. Wij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen. Indien nodig regelen wij de vergoeding voor aanpassingen bij de verzekering of WMO of schakelen we voor u een lokale aannemer in.

Wilt u samen met ons ontdekken hoe uw woning op uw specifieke situatie aangepast kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS

Ga naar de bovenkant