WERKPLEKADVIES

De ergotherapeut kan Pijn, vermoeidheid en concentratieproblemen
op de werkplek helpen te voorkomen.

WERKPLEKADVIES2019-02-07T15:42:29+01:00

Project omschrijving

Werkplekadvies

Veel werknemers hebben last van klachten ontstaan op de werkplek. Pijn, vermoeidheid en concentratieproblemen kunnen ervoor zorgen dat het werk minder goed kan worden gedaan en het werkplezier flink minder wordt. Als werkgever kan het risico dat werknemers met klachten (deels) uitvallen grote gevolgen hebben. De ergotherapeut kan gelukkig helpen dit te voorkomen.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie bezoekt uw werkplek en observeert en evalueert samen met u de situatie. Wij brengen voor u in kaart welke klachten er spelen en hoe deze mogelijk zijn ontstaan door middel van gesprekken en observatie. Wij vormen een advies over goede werkplekinrichting en een gezonde manier van werken. Ook kunnen wij helpen bij het realiseren van de aanpassingen. Wij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen. U hoeft als werkgever niet te wachten op klachten voordat u een ergotherapeut inschakelt. Wij helpen ook bij preventief advies, voorlichting en begeleiding.

Wilt u samen met ons een gezonde, productieve werkplek creëren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

AFSPRAAK AANVRAGEN

NIEUWS

Rolstoelhandbal iets voor jou?

Rolstoelhandbal iets voor jou? Lekker in teamverband sporten en conditie opbouwen. Samen lachen, trainen en leren van elkaar. Kom het op Op zaterdag 7 maart eens proberen.