REUMA2019-02-07T15:41:24+01:00

Project omschrijving

Reuma

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen aan botten, spieren, gewrichten, pezen en zenuwen. Pijn en stijfheid in spieren en gewrichten zijn veelvoorkomende klachten van reuma. Een simpele handeling, zoals het dichtknopen van een overhemd of het openen van een pot augurken wordt plotseling moeilijk en ook schrijven en eten zijn niet meer vanzelfsprekend. Ergotherapie maakt het leven weer een beetje makkelijker en aangenamer, door middel van voorlichting en praktische oplossingen en voorzieningen.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie stelt hierbij de individuele persoon met zijn specifieke situatie centraal. Wij komen bij u thuis om samen te bespreken tegen welke praktische problemen u door uw reuma aanloopt en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Samen onderzoeken we hoe u uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren op een manier waarop u de gewrichten zo min mogelijk belast. Door bijvoorbeeld hulpmiddelen aan te schaffen, uw huis aan te passen of simpelweg nieuwe technieken te leren.

Wij stellen uw specifieke situatie en behoeften centraal en kijken welke oplossingen daar bij passen. Wij maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring met patiënten met reuma en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Wist u bijvoorbeeld dat reuma ook een grote invloed kan hebben op uw energieniveau? Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.

Wilt u samen met ons ontdekken hoe u uw zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven kan vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

AFSPRAAK AANVRAGEN

NIEUWS

Ga naar de bovenkant