ZIEKTE VAN PARKINSON2019-12-03T20:58:49+01:00

Project omschrijving

Ziekte van Parkinson

Een aandoening als de ziekte van Parkinson, waarbij het drinken van een kopje koffie al problematisch kan zijn, heeft een grote impact op het leven van patiënten en hun familie. De spieren in het gezicht verslappen, de spraak wordt zachter en iemand kan last krijgen van speekselvloed. Een ander bekend symptoom is trillen en trager bewegen. Met behulp van ergotherapie kunt u alledaagse handelingen, als persoonlijke verzorging, opstaan, koken, schrijven, tuinieren en computeren zelf blijven uitvoeren.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie stelt hierbij de individuele persoon met zijn specifieke situatie centraal. Wij komen bij u thuis om te observeren en samen te bespreken tegen welke praktische problemen u aanloopt en hoe we deze het beste kunnen aanpakken door middel van voorlichting, hulpmiddelen en voorzieningen. Een onderschat aspect van de ziekte van Parkinson is bijvoorbeeld vermoeidheid. Wij kunnen samen met u een planning maken van de dingen die u graag doet, rekening houdend met rustmomenten en de wisselvalligheid van de ziekte. Wij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring met cliënten met de ziekte van Parkinson en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.
Wilt u samen met ons ontdekken hoe u uw zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven kan vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
AFSPRAAK MAKEN

NIEUWS

Ga naar de bovenkant