MULTIPLE SCLEROSIS2019-12-03T21:02:03+01:00

Project omschrijving

Multiple Sclerosis (MS)

Bij cliënten met Multiple Sclerosis (MS) ontstaan ontstekingen in het centrale zenuwstelsel. Dit kan overal in het lichaam gebeuren, waardoor klachten bij MS per cliënt erg verschillen. Een ontsteking in de oogzenuw kan verminderd zicht veroorzaken en een ontsteking in het ruggenmerg kan het lopen moeilijker maken. Ook kunnen ontstekingen invloed hebben op het geheugen, controle over de blaas en algehele zwakte. Iedereen met MS heeft een eigen verhaal en het doel van ergotherapie is om mensen in staat te stellen zo optimaal mogelijk te functioneren in de eigen woon- en leefomgeving.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie stelt hierbij de individuele persoon met zijn specifieke situatie centraal. Wij komen bij u thuis om samen te ervaren tegen welke praktische problemen u door MS aanloopt en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Samen onderzoeken we hoe u dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke activiteiten en vrijetijdsbesteding kunt uitvoeren, door te leren slim gebruik te maken van mogelijkheden die er nog wél zijn.
Wij stellen uw specifieke situatie en behoeften centraal en kijken welke oplossingen daar bij passen. Wij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring met patiënten met MS en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.
Wilt u samen met ons ontdekken hoe u uw zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven kan vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
AFSPRAAK AANVRAGEN

NIEUWS

Ga naar de bovenkant