ERGOTHERAPIE VOOR
MANTELZORGERS

ERGOTHERAPIE VOOR MANTELZORGERS2021-06-28T19:18:40+02:00

Ergotherapie voor mantelzorgers

Niet alleen een cliënt, maar ook een mantelzorger kan veel baat hebben bij ergotherapie. Als een partner, ouder, kind of ander familielid hulpbehoevend wordt, verandert er veel in uw omgeving en dagelijks leven. Ook u als mantelzorger gaat uw lichaam en tijd op een andere manier gebruiken en de ergotherapeut kan hierbij uitkomst bieden.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie komt bij de cliënt thuis en observeert en evalueert de volledige thuissituatie, inclusief de mantelzorgers. Wij stellen de specifieke situatie en behoeften centraal en kijken welke oplossingen daar bij passen. We kunnen u adviseren en ondersteunen bij het voorkomen van overbelasting en het vinden van de juiste balans om oververmoeidheid te voorkomen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de aanschaf van hulpmiddelen, adviseren over aanpassingen aan het huis en het leren van nieuwe technieken bij het uitvoeren van uw mantelzorgtaken.

Wij maken hierbij gebruik van jarenlange ervaring en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.

Wilt u samen met ons ontdekken hoe u op een gezonde, duurzame manier kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWS

Ga naar de bovenkant