NIET-AANGEBOREN HERSENLETSEL (NAH)2019-12-03T21:49:26+01:00

Project omschrijving

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Een auto-ongeluk, een beroerte (Cerebro Vasculair Accident, CVA) of zuurstofgebrek. Niet-aangeboren hersenletsel kent vele oorzaken en veel cliënten met uiteenlopende problemen op het gebied van lichamelijk functioneren, communicatie, geheugen, gedrag en persoonlijkheid. Alledaagse handelingen zoals wassen en aankleden, maar ook het structureren van dagactiviteiten kunnen een worsteling zijn en voor frustratie zorgen bij zowel u als uw familie. Ergotherapie kan uw leven weer een beetje makkelijker en aangenamer maken, door middel van voorlichting en praktische oplossingen.

Samen, Praktijk voor Ergotherapie stelt hierbij de individuele persoon met zijn specifieke situatie centraal. Wij komen bij u thuis om te observeren en samen te bespreken tegen welke praktische problemen u aanloopt en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Misschien heeft u bijvoorbeeld baat bij een aantal hulpmiddelen in de keuken of bij een overzichtelijke dagstructuur. Wij stellen uw behoeften centraal en kijken welke oplossingen daar bij passen. Wij maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring met patiënten met hersenletsel en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.

Ergotherapie kan in alle fasen na het optreden van hersenletsel ingeschakeld worden voor:

  • Diagnostiek en behandeling
  • Preventie en complicaties
  • Instructie en begeleiding van verzorgenden en naasten
  • Begeleiding bij terugkeer naar het huidige of ander werk
Wilt u samen met ons ontdekken hoe u uw zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven kan vergroten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het Neuro Team

Samen, Praktijk voor Ergotherapie is onderdeel van het Neuro Team van Fysiotherapie Praktijk Boot & Broersen uit Lisse.
AFSPRAAK AANVRAGEN

NIEUWS

Ga naar de bovenkant