Het kantoor van Samen op een nieuwe centrale locatie.

Samen op een mooie nieuwe lokatie in het Woonservicecentrum Sassembourg, centraal in Sassenheim en de bollenstreek. Vanaf 1 januari 2019 zijn wij (Vanja Rutten, Pauline Bootsman en Irene Verdouw) regelmatig hier te vinden. Vanuit Sassembourg zullen de 3 Ergotherapeuten de bezoeken op lokatie doen in de bollenstreek en daarbuiten.

Locatie, bezoekuren en parkeren

Woonservicecentrum SassemBourg is gelegen aan de Jan van Brabantweg 63 in Sassenheim. Tussen 8:00 en 17:00 uur is het mogelijk om (met een afspraak) ons hier te bezoeken. Er is voldoende parkeergelegenheid naast het complex op de Jan van Brabantweg.

Woonservicecentrum SassemBourg

Woonstichting Vooruitgang en zorgstichting ActiVite hebben met de ontwikkeling van SassemBourg een nieuwe invulling gegeven aan het concept huisvesting: wonen in een eigentijds appartement in een levendige omgeving met een divers aanbod van servicearrangementen, waardoor niemand in isolement hoeft te leven.

Wonen volgens modern concept

Wonen en dienstverlening op het gebied van gezondheid en welzijn vormen samen een woonservicezone voor iedereen. Jong en oud kunnen in SassemBourg terecht voor diverse soorten dienstverlening. Zo is er bijvoorbeeld een grand café en een kapper met schoonheidssalon.

Daarnaast vindt u onder andere een apotheek, een fysiotherapeut, chiropracticus, logopedist, de bloedprikdienst, en huisartsen.

Ook bewoners van de koopwoningen en de wijk rondom SassemBourg kunnen deelnemen aan de activiteiten die vanuit het woonservicecentrum worden georganiseerd, zoals handwerken, schilderen, gym, muziekmiddagen of uitjes buiten de deur.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.