Samen, praktijk voor ergotherapie is verhuisd!

Na langere tijd op zoek te zijn geweest naar meer praktijkruimte kwam eind 2023 de mogelijkheid om binnen Sassembourg te verhuizen naar een grotere ruimte. Deze kans hebben wij gepakt en tussen kerst en oud & nieuw zijn wij aan de slag gegaan!

Verven, vloer eruit en een nieuwe erin, meubels in elkaar zetten.. met hulp van familie en vrienden is het gelukt om u vanaf 01-01-2024 te verwelkomen in onze nieuwe praktijkruimte. Zoals bij elke verhuizing zijn we nog niet he-le-maal klaar, maar dit staat een behandeling op de praktijk zeker niet in de weg.

Meer mogelijkheden

Na de covid pandemie zien wij steeds meer cliënten met Post Covid en arbeid gerelateerde klachten als burn-out en bore-out. Deze groep cliënten komt graag naar de praktijk. Door de verhuizing binnen Sassembourg hebben wij meer mogelijkheden deze cliënten op de praktijk te kunnen zien.

Nog beter begeleiden

Komend jaar zullen Irene en Monica zich nog meer gaan verdiepen in de wet- en regelgeving bij uitval op werk. Hierdoor kunnen wij deze groep nog beter begeleiden in het terugkeren naar werk, ander werk of een andere vorm van dagbesteding. 
Ook zal het voor werkgevers mogelijk worden ergotherapie voor werknemers in te zetten als preventie om uitval mogelijk te voorkomen. Hierover later dit jaar meer!

Het blijft natuurlijk ook nog steeds mogelijk u aan huis te bezoeken. Op de website kan u zien wat ons werkgebied is om u aan huis te kunnen bezoeken.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten in 2024!

Pauline, Monica & Irene

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.