Pauline Bootsman maakt een roadtrip door de USA.

Vanaf 28 maart 2022 t/m 27 mei 2022 zal Pauline Bootsman en haar gezin een lang gekoesterde wens waarmaken. Een roadtrip door de Verenigde Staten van Amerika. Daarom zal zij in deze periode afwezig zijn.

Mocht er in deze periode vragen of problemen zijn met hulpmiddelen of andere voorzieningen, dan kan er contact opgenomen worden met haar collega’s:
  • Irene Verdouw voor: Regio Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg – 06 23 40 58 26
  • Vanja Rutten voor: Regio Warmond, Voorhout, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout – 06 13 07 14 43

  • Monica Piepers voor: Regio Lisse, Hillegom – 06 18 68 58 83
  • Of algemeen stuur een mail naar: info@samenergo.nl

Gezondheidscentrum de Parken

Het op 22 januari 2021 geopende Gezondheidscentrum de Parken levert multidisciplinaire zorg voor duizenden mensen uit het Tudorpark, Nassaupark, Lincolnpark en President in Hoofddorp en regio Haarlemmermeer.

De initiatiefnemers van het centrum zijn allemaal vrouwen

De initiatiefnemers van dit centrum zijn apotheker Alexandra Geesink (Apotheek Toolenburg), fysiotherapeuten Yvette Akkerman en Natasja Overbeek (Fysio Care), en tandarts Esther Haring. Het deelnemersveld is aangevuld met Tandheelkundig Centrum de Parken, Huisartsenpraktijk de Luit, Silver Psychologie, Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer en Bollenstreek, Bekkenfysiotherapie Hoofddorp, Voeding adviesbureau de Winter, Oefentherapie Mensendieck Jeanine Lamers en Atalmedical.

Meer informatie kunt u vinden op de website van het Gezondheidscentrum.

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.