Ilja van Klink

Ilja doet de Ergotherapie Opleiding bij de Hogeschool van Amsterdam. Ze loopt stage bij Samen Praktijk voor Ergotherapie van november 2021 tot februari 2022.

Ilja over Ergotherapie en haar stage

“Ik vind ergotherapie een mooi beroep omdat ik veel verschillende mensen kan ondersteunen in hun dagelijks leven doormiddel van praktische adviezen. Tijdens mijn stage bij Samen praktijk voor ergotherapie in Sassenheim leer ik onder andere mensen behandelen met langdurige klachten na Covid. Het lijkt mij interessant om me te specialiseren in de behandeling deze doelgroep. Daarnaast vind ik ‘werk re-integratie’ een interessant vakgebied.”

Ook Ergotherapeut worden?

Wil je meer weten over Ergotherapie en de opleiding? Klik dan hieronder op de link naar de Hogeschool van Amsterdam Ergotherapie opleiding pagina voor meer informatie.

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.