Een gelukkig en gezond 2021

In 2021 willen we nog meer cliënten kunnen bereiken om onze diensten aan te bieden zodat u zo zelfstandig en optimaal mogelijk kan blijven functioneren ondanks de beperkingen die er wellicht zijn.

Daarnaast willen wij onze expertise vergroten en samenwerkingen met overige disciplines behouden en versterken, maar ook nieuwe samenwerkingen aangaan!

Een 2e locatie met nieuwe samenwerkingen 

Om dit te kunnen bereiken hebben we in december vorig jaar onze nieuwe locatie geopend aan de Hoofdweg 634 in Hoofddorp. Hierdoor kunnen we nu ook cliënten in de Haarlemmermeer ontvangen in onze praktijkruimte. Daarnaast blijft natuurlijk ook de mogelijkheid dat wij u aan huis bezoeken. Op onderstaande plattengrond kunt u zien in welk gebied we werkzaam zijn.

Regiokaart van Samen Praktijk voor Ergotherapie regio bollenstreek en Haarlemmermeer

Maar er gaat nog meer gebeuren…

Naast de nieuwe praktijkruimte staan er in 2021 nog veel meer leuke dingen te gebeuren! Hou onze nieuwsberichten in de gaten voor meer informatie! Lees meer over onze samenwerkingen.

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.