Feline Verweij doet een opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam

Hoi! Mijn naam is Feline Verweij en ik ben 25 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd handbal ik graag, vind ik het leuk om wat met vriendinnen of familie te ondernemen en om mooie reizen te maken met mijn vriend.

Ik heb voor de opleiding gekozen, omdat ik het heel leuk vind om samen met de cliënt te kijken naar wat nog wel kan in het dagelijks leven en om niet te kijken naar de onmogelijkheden. Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode bij Samen Praktijk voor Ergotherapie en ik hoop hier veel te kunnen leren van Irene en Pauline. Na mijn stageperiode hoop ik zelf aan de slag te kunnen gaan als ergotherapeut. 

Feline Verweij doet een opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.