Hoera, het is feest! 3 jaar Samen

Samen Praktijk voor Ergotherapie is de afgelopen 3 jaar Sterk gegroeid naar een praktijk met nog meer expertise in o.a: dementie, NAH, MS, Parkinson, vermoeidheid en nu ook handtherapie. We zijn aangesloten bij het MS Netwerk, Parkinson netwerk en binnenkort ook bij het Neuro netwerk.

De COVID-19 pandemie heeft gemaakt dat we onze expertise betreffende vermoeidheid en belasting/belastbaarheid ook bij deze doelgroep in kunnen zetten.

Nu ook in de Haarlemmermeer

Vanaf 2020 zijn we ook actief in de Haarlemmermeer en hebben daar een mooie samenwerking opgezet met Fysiotherapie Fysio Cura Plaza in Hoofddorp.
Regiokaart van Samen Praktijk voor Ergotherapie regio bollenstreek en Haarlemmermeer

Een nieuwe collega…

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen 3 jaar. Wij hebben er zin in om samen met u en onze nieuwe collega Monica Piepers het 4e jaar in te gaan en door te groeien. Monica is per 1 maart 2021 het team van Samen Praktijk voor Ergotherapie komen versterken. Zij heeft als Ergotherapeut de expertise “Niet aangeboren Hersenletsels” (NAH).

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.