Ergotherapie

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt. Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
 • Zelfstandig en optimaal functioneren
  .
 • Dagelijkse handeling optimaliseren
  .
 • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen

Kennis, ervaring en klantgerichtheid.

Samen, praktijk voor ergotherapie stelt uw specifieke situatie en behoeften centraal en kijkt welke oplossingen daar bij passen. Wij maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en onze altijd up-to-date kennis van ontwikkelingen en nieuwe inzichten in het vakgebied. Dankzij de sterke combinatie tussen kennis, ervaring en klantgerichtheid zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken, die de effectiviteit van veelgebruikte standaard oplossingen overstijgen.
 • Slimme oplossingen door jarenlange ervaring
  .
 • Up-to-date kennis door regelmatige bijscholing
  .
 • Kwaliteit en maatwerk voor elke specifieke situatie
Samen Praktijk voor Ergotherapie regio bollenstreek

REACTIES VAN CLIËNTEN

Hieronder vind u een aantal reacties van tevreden klanten
van Samen, praktijk voor ergotherapie. Wilt u ook een reactie plaatsen?
Stuur dan een mail naar: info@samenergo.nl

Hi Irene, ik zat net aan het gesprek te denken en ik wil je bedanken. Je benaderd mijn moeder zo respectvol en met geduld.. héél fijn. Ondanks dat het niet altijd fantastisch gaat zien we dat ze positiever gestemd is en hebben we allemaal baat bij de praktische tips die je ons geeft! Dankjewel daarvoor.

Sandra

Het is gewoon heel prettig als je voelt dat iemand betrokken is en daadkrachtig en met ideeën komt hoe iemands leven veraangenaamd kan worden. Inderdaad het gevoel van ‘Samen’.

Petra Oosterhof

Dank voor de goede hulp. Mijn moeder is weer een stuk mobieler. Fantastisch hoe Irene kon bijdragen op haar vakgebied. Ze dacht actief mee met hoe dingen verbeterd konden worden. Samen… doen!

Jose Mandemaker