Groen op Maat is een specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren. Door hun ergonomisch tuingereedschap en groenbenodigdheden wordt tuinieren geen inspanning maar ontspanning.

Ergonomisch tuingereedschap
Tuinieren met een glimlach
Afgelopen woensdag 6 juli kregen wij een presentatie over gemakkelijk en comfortabel tuinieren met hulpmiddelen van het bedrijf van Richard Orriens, Groen op Maat. De productlijn van Groen op Maat bestaat uit een breed assortiment innovatief ergonomisch tuingereedschap, allen met als doel optimaal werkgemak. Op deze manier kan iedereen, van jong tot oud, fysiek beperkt of niet, plezier beleven aan het tuinieren.
Groen op Maat is een specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren.

Ontwikkeld in samenspraak met tuinliefhebbers

De producten van Groen op Maat zijn ontwikkeld in samenspraak met tuinliefhebbers, moestuinhouders en zorgboerderijen. Samen met hen kijken we waar de behoefte ligt, en hoe we in die behoefte kunnen voorzien. Door samen te werken zorgen we ervoor dat onze producten steeds gebruiksvriendelijker, comfortabler en ergonomischer worden. Groen op Maat kijkt naar de specifieke wensen van diverse doelgroepen en biedt hiervoor oplossingen op maat.

Interesse of aanschaffen?

Heeft u vragen of interesse naar de producten dan kunt u het ons vragen (bel of mail) of direct kijken of bestellen op de website van Groen op Maat.

Waarom “Groen op Maat”?

Wat bij Richard Orriens begon als een grote passie voor tuinieren, is inmiddels uitgegroeid tot Groen op Maat: de specialist in gemakkelijk en comfortabel tuinieren. Tuinieren is goed voor zowel de mentale als lichamelijke gezondheid, maar tuinieren wordt nog te vaak gezien als een verplichting, zeker in geval van een onprettige werkhouding. Groen op Maat laat zien hoe je gemakkelijk en comfortabel kunt tuinieren en daarmee een natuurlijk medicijn in handen hebt voor een gezond en vitaal leven.

Kweektafel op ideale werkhoogte

Kweektafels zijn er in verschillende maten en geschikt voor tuin en balkon. Zaai, kweek en oogst op een ideale werkhoogte, zo is het makkelijker om een moestuin te onderhouden. Bijkomend voordeel, de rug wordt ontlast.
kweektafel groen op maat

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.