Samen praktijk voor ergotherapie is ook actief in de regio Haarlemmermeer. Wij zijn gevestigd in het centraal gelegen “gezondheidscentrum de Parken” aan de Hoofdweg 865 in Hoofddorp.

Vanaf 6 oktober bent u ook welkom op donderdagen op ons kantoor in Hoofddorp
U kunt op donderdag tussen 8:30 – 17:00 uur bij ons terecht
Ons kantoor bevind zich op de 2e verdieping, deze is ook bereikbaar met de lift. Indien u een afspraak heeft dan kunt u daar plaatsnemen in de wachtkamer en wordt u gehaald door uw ergotherapeut.
Donderdag aanwezig in Hoofddorp - Samen praktijk voor ergotherapie

Een professioneel team met veel ergotherapie ervaring

Samen praktijk voor ergotherapie is ervan overtuigd dat voor goede ergotherapie u centraal staat en niet uw probleem. Wij bezoeken u graag in uw eigen woonomgeving of verwelkomen u in onze praktijk om in gesprek te gaan over de praktische zaken die u dagelijks tegenkomt. Bij Samen praktijk voor ergotherapie kunt u terecht voor diverse specialisaties zoals: reuma, dementie, handtherapie en hersenletsel. En nu kunt u dus ook bij ons in Hoofddorp op donderdag (Tussen 8:30 – 17:00 uur) terecht. Neem contact op (bel of mail) met Vanja Rutten via: vanja@samenergo.nl of 06 13 07 14 43.

Wat is ergotherapie?

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch en ze denken er niet eens bij na.
Voor mensen met ouderdomsklachten of een beperking, is dit anders. U heeft ontdekt hoe ingewikkeld een simpele handeling kan zijn, nu uw lichaam niet automatisch meewerkt.
Een ergotherapeut kan u helpen met deze beperkingen om te gaan en zo zelfstandig en optimaal mogelijk te blijven functioneren.
Ergotherapie helpt om:
  • Zelfstandig en optimaal functioneren
  • Simpele handeling optimaliseren
  • Praktische, creatieve en innovatieve oplossingen
MEER INFO

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.

KLIK HIER