Doe meer met minder energie

Op 8 februari 2019 is op Longpunt Leiden het thema “Doe meer met minder energie”. Pauline Bootsman en Vanja Rutten, beide ergotherapeut van Samen, Praktijk voor Ergotherapie geven een presentatie en aan de hand van hulpmiddelen een praktische invulling.

Voor veel mensen is het goed functioneren van het lichaam vanzelfsprekend. Dagelijkse handelingen zoals koken, aankleden, stofzuigen en lopen gaan automatisch. Voor longpatiënten is dit vaak anders. Het kan dan ingewikkeld zijn een simpele handeling te doen als het lichaam niet automatisch meewerkt. Een ergotherapeut kan u helpen met beperkingen om te gaan en verder meer zelfstandig en beter te functioneren. U bent welkom met al uw vragen.

Kerkelijk Centrum de Regenboog

De bijeenkomst vindt plaats in het Kerkelijk Centrum de Regenboog, Watermolen 1, 2317 ST te Leiden (Merenwijk), van 14:30 tot 16:30 uur. 
Op de gratis toegankelijke maandelijkse bijeenkomsten van het Longfonds in Leiden ontmoeten mensen met een chronische longaandoening, hun mantelzorgers en zorgverleners elkaar. Naast het opdoen van kennis zijn er ook mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen en sociale contacten op te doen. Aanmelding kan via leiden@longpunt.longfonds.nl, maar is niet verplicht.

LONGFONDS

Wat Longfonds doet

Regiopunt Hollands Midden bestaat uit vrijwilligers die bij u in de buurt opkomen voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Strijd mee voor gezonde lucht en gezonde longen

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.