Samen naar Gezondheidscentrum de Parken in Hoofddorp.

Vanaf 15 februari 2022 is Samen, praktijk voor ergotherapie te vinden in het Gezondheidscentrum de Parken in Hoofddorp. Een splinternieuwe locatie met multidisciplinaire zorg voor iedereen in de Haarlemmermeer.

In het Gezondheidscentrum zijn er naast ergotherapeuten ook o.a.: een tandarts, apotheker, huisarts, voedingsadvies, Oefentherapie Mensendieck, Bekkenfysiotherapie en een Verloskundigenpraktijk te vinden. Er kan dus een mooi compleet pakket worden aangeboden. Desgewenst kunnen wij u direct doorverwijzen. We hopen u snel te mogen ontmoeten op deze mooie nieuwe locatie!

Locatie, bezoekuren en parkeren

Gezondheidscentrum de Parken is gelegen aan de Hoofdweg 865 in Hoofddorp. Tussen 8:00 en 17:00 uur is het mogelijk om (met een afspraak) ons hier te bezoeken. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het complex. Naast de mogelijkheid om naar het gezondheidscentrum te komen blijft een bezoek aan huis ook mogelijk. Bel 06 13071443 om een afspraak te maken met Vanja Rutten.
Samen praktijk voor ergotherapie in Gezondheidscentrum de Parken in Hoofddorp.

Gezondheidscentrum de Parken

Het op 22 januari 2021 geopende Gezondheidscentrum de Parken levert multidisciplinaire zorg voor duizenden mensen uit het Tudorpark, Nassaupark, Lincolnpark en President in Hoofddorp en regio Haarlemmermeer.

De initiatiefnemers van het centrum zijn allemaal vrouwen

De initiatiefnemers van dit centrum zijn apotheker Alexandra Geesink (Apotheek Toolenburg), fysiotherapeuten Yvette Akkerman en Natasja Overbeek (Fysio Care), en tandarts Esther Haring. Het deelnemersveld is aangevuld met Tandheelkundig Centrum de Parken, Huisartsenpraktijk de Luit, Silver Psychologie, Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer en Bollenstreek, Bekkenfysiotherapie Hoofddorp, Voeding adviesbureau de Winter, Oefentherapie Mensendieck Jeanine Lamers en Atalmedical.

Meer informatie kunt u vinden op de website van het Gezondheidscentrum.
NAAR WEBSITE DE PARKEN

Maak nu een afspraak

Heeft u ervaring met eenzelfde probleem en u bent op zoek naar een goede oplossing? Bel, WhatsApp of mail ons vrijblijvend voor een afspraak.

KLIK HIER